USUARIS A CASA

ELS USUARIS I USUÀRIES QUE ESTAN A CASA ENS ENVIEN UNS DIBUIXOS I VIDEOS PER TAL D’ESTAR EN CONTACTE AMB NOSALTRES, DEMOSTRANT QUE TENEN GANES DE TORNAR AL TALLER.

CONFINAMENT ALS HABITATGES

Ja portem força dies confinats però estem tots bé i com veureu fem tot tipus d’activitats. Els nois i noies estan contents, amb ganes de tornar a la normalitat. Els educadors dels habitatges han donat pautes als educadors dels tallers perque tot sigui més fàcil, i entre tots està sortint prou bé.

CARNESTOLTES 2020

Un any més la temàtica ha sigut lliure i hem tingut molta varietat, des de menjars com xuxes, ibèrics o cirspetes, fins a personatges Disney com el Mickey Mouse, o el famós cub de rubik i uns quants avions!! L’escola l’Alzina ens ha vingut a veure un altre cop i han participat en diversos jocs...
Read More

SORTIDES VARIES LLARS OCI 2019

Circ Raluy Al mes de desembre vam poder gaudir d´una tarda de circ al Port Vell de Barcelona, amb la gran familia de circ Raluy,  tots els usuaris i usuàries de la llar Casanova amb el seu equip educatiu. Ens va acompanyar també la nostra companya Carme. Vam poder sentir-nos com a nens amb els...
Read More

REYES MAGOS

Un año más nos visitaron sus majestades los Reyes Magos de Oriente, este año junto a un coro navideño; nos entregaron los regalos y pasamos una mañana muy divertida.

MERCAT NADALENC

El pasado 13 de diciembre celebramos nuestro mercado navideño; una infinidad de objetos de decoración realizados por nuestros usuarios y que pudimos adquirir todos a buen precio.
1 2 3 11