VELA

Uns dies abans de plegar de vacances vam gaudir d’una sortida molt xula: vela adaptada!Vam fer grups petits i ens vam embarcar en velers pel port de Mataró. Ho vam passar d’allò més bé! I ens ha quedat pendent de fer paddle surf ja que no va donar temps, ens esperaven al restaurant per dinar!

FUNDACIÓN ALICIA

Fundación Alicia, tal como dice su nombre trabajan los alimentos junto con la ciencia. La actividad que nos hicieron consistió en resolver unas preguntas relacionadas con el ámbito y luego por equipos elaboramos una receta divertida y sana a la vez. Durante el cocinado también nos iban preguntando cosas para poder conseguir dos ingredientes que...
Read More

FESTIVAL ESTIU 2022

Por fin este año hemos podido volver a celebrar el Festival de Verano después de 2 años de pandemia. Lo hemos hecho a lo grande, dedicando los números interpretados por los diferentes talleres a “EL MUSICAL”.

SPORTÍSSIM 2022 MOLINS DE REI

Els nostres usuaris i usuàries han estat entre els esportistes homenatjats en l’Esportíssim 2022, un reconeixement a un gran equip que amb les seves ganes i esforç, cada vegada va a més. Dins del Club Esportiu de Molins de Rei, l ‘equip de Special Handboll amb els seus dos entrenadors/res fa una excel.lent feina en els...
Read More

KARAOKE 2022

El Karaoke 2022 consistió en “una batalla” entre talleres. Cantamos, bailamos, animamos a los finalistas y hasta grabamos un videoclip!!!. Fue una final muy disputada porqué todos lo hicimos muy bien!

SANT JORDI 2022

Aquest any hem posat la paradeta al centre amb totes les nostres manualitats i la veritat que totes eren xulíssimes!Els nois han gaudit molt del dia fent diverses activitats realitzant un ram de flors comestible i un ball medieval.Tots s’ho han passat molt bé.

Pastisseria Arenas

Com cada any, la pastisseria Arenas de Molins de Rei, ens porta unes magnífiques Mones perquè tots els nostres usuaris/àries puguin gaudir d’aquest pastís tan especial. Agraïm enormement aquesta iniciativa solidària per part de la pastisseria Arenas, que il.lusiona moltíssim a tots els nois i noies del Taller i Habitatges Alba. 

Fira d’Entitats de Molins de Rei 2022

Un any més participem en la fira d’Entitats de Molins de Rei, mostrem en la nostra paradeta fotografies amb les nostres activitats, algunes de les manualitats que fan els nostres usuaris/àries, els Habitatges Nous, i un recull de detalls que tenim preparats per a la fira de Sant Jordi
1 2 3 13