ACOSU el nostre dia a dia

CONSTRUINT JUNTS EL NOSTRE SOMNI

CONSTRUINT JUNTS EL NOSTRE SOMNI

El projecte de la reforma que vàrem presentar a l’Obra Social “La Caixa” l´emmarquem en un gran projecte que com a  Entitat hem de portar a terme en aquest 2018.

Al 2015 l’Entitat va concertar amb la Generalitat les places de Taller i Llars-residències, degut al canvi de normatives hem de fer un canvi d’espai de dues de les llars o perdre places, afectant a usuaris/àries que porten visquent amb nosaltres des de  fa més de 25 anys i ja és casa seva.

A finals de novembre del  2017, l´Ajuntament de Molins de Rei aprova la concessió de domini públic per l’adequació i ubicació d´un espai destinat a dues llars residències per a persones amb discapacitat intel.lectual, a les plantes primera i segona de l´Espai Sociosanitari Josep Maria Salas Peiró (antic CAP MOLINS), a l´Entitat ACOSU. Gràcies a aquesta adjudicació podrem donar continuïtat al nostre projecte, iniciat fa més de 30 anys, i donar suport i resposta a les necessitats de 24 persones amb discapacitat intel.lectual sense haver de perdre cap plaça.

La reforma inclou transformar completament l´espai actual i per això vam demanar la col.laboració de l’Obra Social “La Caixa” per la creació de dos banys adaptats i acondicionats. Com sempre, ells van accedir a continuar al nostre costat, donant-nos suport.

 

Moltes gràcies Obra Social La Caixa!!

Leave a Reply