Presentació

Implicació total i dedicació constant a les persones.

Atenció integral a la persona amb discapacitat intel.lectual

ACOSU, Associació Comarcal de Pro-discapacitats del Baix Llobregat, es va constituir l’any 1967 amb la finalitat de fomentar i proporcionar atenció integral a la persona amb discapacitat intel.lectual, facilitant els recursos humans i materials per tal d’assolir una adequada integració.

Som una Associació sense ànim de lucre i els nostres principals serveis son els Tallers Alba i les Llars Residència Alba, tots dos serveis situats a la població de Molins de Rei. Donem cobertura a 157 persones amb discapacitat intel.lectual.

Som una entitat d’utilitat pública concertada i de referència en el Baix Llobregat.

La nostra missió

És el benestar de les persones que atenem, ho assolim aportant eines, estratègies i  un equip de professionals amb experiència, qualificació i una important vessant vocacional, donant una atenció integral i potenciant les seves capacitats.

Implicació en la nostra tasca

La nostra feina requereix una implicació total i una dedicació constant a les persones que confien en nosaltres.

Compromís i integració

Estem compromesos en la integració global de les persones amb discapacitat intel.lectual,fomentant la seva autonomia personal i social, defensant els seus drets i ajudant a gestionar les ajudes que poden rebre.

Professionalitat

un equip de professionals amb gran dedicació atent a tots els usuaris. Amb la formació continuada mitjançant diferents cursos volem donar resposta a totes les necessitats.

Qualitat del servei

Vetllem i estem en constant millora del nostre servei, tenim cura de proporcionar unes bones instal.lacions adaptades a ells, de tenir el material més adient per donar el suport necessari, i de comptar amb els mitjans humans per assolir-ho.